Subjekti

Ditari

Ditari

Këtu mbledhim të gjitha shënimet nga ditari ynë online: nga 13 shtatori 2019 ne mbledhim mendime, histori jete, miq, udhëtime dhe dashuri.

barca sulla spiaggia

Preghierina del 5 febbraio 2024

Leggi e ascolta la preghierina del 5 febbraio 2024 SommarioToccare...
Lexo perseri
Lussy e la sua famiglia al completo

La vita che nasce

Lussy, la vita che nasce SommarioIl 29 agosto 2006 nasceva...
Lexo perseri
Remigio e Giuseppina mano nella mano

Lutja e 3 dhjetorit 2023

Lexoni dhe dëgjoni lutjen tonë të përulur të 3 dhjetorit...
Lexo perseri
cucciolo di beagle

Lusi kthehet në shtëpi

Këtë mbrëmje Lussy më në fund kthehet në shtëpi PërmbledhjeLe të lexojmë së bashku Le të lexojmë...
Lexo perseri
compleanno nonna antonietta 2019

Lutja e 24 Nëntorit 2023

Lexoni dhe dëgjoni lutjen e vogël të 24 Nëntorit 2023 Përmbledhje Koment...
Lexo perseri
primo piano Francesca con gli occhiali

Çfarë gruaje!

Më kthe: çfarë gruaje! Përmbledhje 12 vjet Përvoja Kapitulli Dashuria Drita 12 vitet e tua...
Lexo perseri
la mano del Signore ti salva dalle acque

Drita mbi ujë

Për ty që je drita mbi ujë të shikoj, unë...
Lexo perseri
fantastici 4 a Pizzo Calabro

Letër Zotit

La mia personale e umile lettera a Dio SommarioCaro Dio...
Lexo perseri
1 2 3 118
×