Donacion

Donacion për Eugenio Ruberto

Eugjeni Ruberto ka luftuar fort kundër 2 tumoreve të tij të trurit që atëherë 13 shtator 2019 te 17 tetor 2020

Gjatë kësaj periudhe, familja e tij bëri shpenzime të panumërta: udhëtim, autostradë, naftë, ushqim, akomodim, ilaçe dhe së fundi, por jo më pak e rëndësishme, blerja e një kampieri të përdorur për të realizuar ëndrrën e tij. Eugjeni të udhëtimit.

Falë ndihmës suaj, familja Ruberto mundi të përballonte të gjitha shpenzimet.

Eugjeni è salito in paradiso a soli 14 anni, con il sorriso sulle labbra e la gioia della fede nel cuore ❤

Ne duam të bëjmë më shumë dhe më mirë: e rejaShoqata Eugjeni Robertpropozon bashkëpunimin me Institutet Kërkimore Shkencore, Shtëpitë e Familjeve, Spitalet, Institutet Fetare, Shoqatat Sportive dhe këdo që bën maksimumin në aktivitetet humanitare për fëmijët që vuajnë nga patologjitë, duke mbledhur fonde, donacione dhe amanete.

Ogni ggiorno ci impegniamo per offrirvi la lettura del Vangelo del giorno, completo di audio, una favola o una storia per addormentare i bimbi, e la nostra preghiera serale con cui rimanere in contatto con il proprio spirito.

piazzale Gemelli di notte: donazione
Donacion 10

Dhurimi do të jetë investimi juaj për një të ardhme më të mirë.

Ju mund të dhuroni në shumë mënyra:

Donazione 6

Donazione 8

  • direkt me transfertë bankare në IBAN: IT93I0538774940000003682687
    i pagueshëm për: Shoqata Eugenio Ruberto
  • Mbushje pas pagesës a Josephine Carlone numri: 5333 1711 4899 2999
  • kartë krediti ose Paypal (me faturë) direkt nga këtu:

10 €
30 €
50 €
100 €

Faleminderit nga Eugenio Ruberto, familja e tij dhe të gjithë ata që do të marrin dashuri.

Donacionet gëzojnë lehtësime tatimore:klikoni këtu për të mësuar më shumë

Të gjithë mund të bëjnë donacione, amanete, të organizojnë mbledhje fondesh dhe iniciativa bamirësie në favor të Shoqatës në çdo kohë.

Mos hezitoni të na kontaktoni për çdo informacion të mëtejshëm, për të ndërtuar së bashku dhe për të dhënë gëzim.