Këtu jam unë

14 vjet në tokë, përjetësi në qiell
14 vjet në tokë, përjetësi në qiell

Kultivoni dashurinë

Eugjeni është dashuri.
Ne ndihmojmë ata që kanë nevojë për ndihmë: ne ndihmojmë kërkimin e kancerit, ne ndihmojmë pacientët e rinj me kancer, ne ndihmojmë prindërit

Jeto dashurinë

Ne kemi ecur në rrugën e dashurisë.
Ne duam të ndihmojmë familjet e tjera që ta rimarrin atë rrugë, tatëpjetë, pa vështirësi. Shtëpi, banesa, apartamente: jetoni me pacientin.

Përhap dashuri

Dashuria është ngjitëse.
Le ta lëmë Eugenio-n të na infektojë dhe të përhapim dashurinë e tij. Ne u japim një dorë atyre që po kalojnë kohë të vështira.

Eugenio e donte basketbollin, sporti ishte themelor në jetën e tij. Pëlqen ndarja dhe dashuria për të tjerët.

Kjo është arsyeja pse sot shoqata e tij synon të ndërtojë hapësira ku sporti, ndarja, kultura dhe dashuria për fqinjin bëhen baza e një aktiviteti intensiv rinor.

Shihni projektin tonë më ambicioz, Kliko këtu

 • Palazzetto di Eugenio
  Fushe basketbolli

  Fushë basketbolli, multifunksionale, me 576 vende

 • campo da paddle del centro polisportivo Eugenio Ruberto
  Gjykatat e Padelit

  2 gjykata padel

 • campo da tennis
  Fushë tenisi

  1 fushë tenisi

 • campo di calcetto centro polisportivo Eugenio Ruberto
  Fushë futbolli

  1 fushë futbolli

 • il bar del centro polifunzionale Associazione Eugenio Ruberto
  Hapësirë ​​e gjelbër

  Hapësirë ​​e madhe e gjelbër publike, me bare dhe shërbime

 • palazzetto centro polifunzionale Eugenio Ruberto
  Parkim i madh

  Parkim i madh dhe i rregullt, i pajisur me 58+1 vende parkimi

10 €
30 €
50 €
100 €
Non esiste l'amore a puntate, l'amore a porzioni. Papa Françesko
Shënime nga jeta e përditshme
Jeta ime, e shkurtër por intensive

Fragmente të jetës

Lexo perseri...
Le të lutemi së bashku

Namazi i akshamit

Lexo perseri...
Çdo ditë ne ofrojmë leximin e Fjalës së Perëndisë, duke përfshirë leximin, psalmet, meditimin dhe Ungjillin.

Fjala e ditës

Lexo perseri...
Dëshmitë e dashurisë

Dëshmitë

Lexo perseri...
Meditime, lutje dhe shënime
Flini mes yjeve

Histori para gjumit

Lexo perseri...
I nostri eventi in programma
piazza San Pietro
27dhjetor

Audienca e Përgjithshme e 27 Dhjetorit 2023

4 e mëngjesit - 11 pasditeSheshi i Shën Pjetrit