Subjekti

Histori para gjumit

Tutte le sere, per addormentarci fra le nuvole, vi leggiamo una fiaba, una favola, una poesia o anche una storia simpatica.

Histori para gjumit

Derri i frikësuar

Gruaja dhe derri

Leggi e ascolta la fiaba “La donna e il maialino”...
Lexo perseri
ndryshojnë drejtimin

Mos u ndal

Leggi e ascolta la poesia “non fermarti” SommarioLeggiamo insiemeAscoltiamo insieme...
Lexo perseri
shtëpi rozë Eugenio

Trëndafili pa pranverë

Leggi e ascolta La rosa senza primavera SommarioLeggi e ascolta...
Lexo perseri
occhi del lupo

La lupa Evìta

Leggi e ascolta La lupa Evìta SommarioLeggi e ascolta La...
Lexo perseri
Una gallina vanitosa

Una gallina vanitosa

Leggi e ascolta Una gallina vanitosa SommarioLeggi la favolaAscolta la...
Lexo perseri
ragazza sulle giostre

La fuga di Aldo

Leggi e ascolta La fuga di Aldo SommarioLeggi e ascolta...
Lexo perseri
gabbiani

Desideria

Leggi e ascolta Desideria SommarioLeggi e ascolta DesideriaLeggi con meAscolta...
Lexo perseri
Panda

Një panda në tualet

Lexoni dhe dëgjoni përrallën "Një panda në tualet" Përmbledhje Lexojmë...
Lexo perseri
gatuaj

Dy të rinjtë dhe kuzhinierja

Dy të rinjtë dhe kuzhinierja: Fabula e Ezopit në...
Lexo perseri
gomarët

Gomari

Lexoni dhe dëgjoni përrallën Gomari PërmbledhjeLexoni dhe dëgjoni...
Lexo perseri
kudhër dhe çekiç

Gozhdë

Lexoni dhe dëgjoni përrallën e Vëllezërve Grimm The Nail...
Lexo perseri
rrënjët

Apolloni dhe Dafna

Lexoni dhe dëgjoni Apollon dhe Daphne Përmbledhje Lexoni dhe dëgjoni Apollon...
Lexo perseri
Piper Pied

Piper Pied

Lexoni dhe dëgjoni përmbledhjen e Pied PiperLexoni dhe dëgjoni...
Lexo perseri
plot jetë

Ngadalë vdes

Lexoni dhe dëgjoni poezinë "ngadalë vdes" nga Martha Medeiros...
Lexo perseri
kasolle indiane

Kënga e Hiawatha

Lexoni dhe dëgjoni Canto nga Hiawatha PërmbledhjeLexoni dhe dëgjoni Canto...
Lexo perseri
qirinj të ndezur, shalom

Shalom

Lexoni dhe dëgjoni poezinë “Shalom” nga Samih al-Qasim Përmbledhje Le të lexojmë...
Lexo perseri
Zeusi

Zeusi, babai i perëndive

Lexoni dhe dëgjoni Zeusin, babain e perëndive PërmbledhjeLexoni dhe...
Lexo perseri
Peppino Impastato

Nata është e gjatë

Lexojmë dhe dëgjojmë poezinë "e gjatë është nata" Përmbledhje Lexojmë...
Lexo perseri
Majmunët gjatë natës

Majmuni i vogël që donte të rrinte zgjuar

Lexoni dhe dëgjoni majmunin e vogël që donte të rrinte zgjuar PërmbledhjeLexoni...
Lexo perseri
zog

Caurabesul duke bërtitur në pyll

Lexoni dhe dëgjoni Caurabesulin që qau në pyll PërmbledhjeLexoni...
Lexo perseri
1 2 3 41