Fjala e 8 qershorit 2023

Moisiu, urdhërimet, tabelat e ligjit

Fjala e 8 qershorit 2023

Leggi e ascolta La Parola del 8 giugno 2023 SommarioGiovedì...
Lexo perseri
pikë vese

Lutja e 7 qershorit 2023

Leggi e ascolta la preghierina del 7 giugno 2023 SommarioDire...
Lexo perseri
vend i braktisur, ndertim ne ndertim

Ndërtesa për të thyer

Leggi e ascolta la favola “Il palazzo da rompere” SommarioLeggiamo...
Lexo perseri
fantastike 4 në Rainbow 2017

Familja sot: rirregullime të reja - episodi i dytë

Leggi, guarda e ascolta il nuovo episodio di “Famiglia oggi...
Lexo perseri
Eugenio buzëqesh me këmishën e gjelbër - nga afër

Fjala e 7 qershorit 2023

Leggi e ascolta La Parola del 7 giugno 2023 SommarioMercoledì...
Lexo perseri
grumbull monedhash

Lutja e 6 qershorit 2023

Lexoni dhe dëgjoni lutjen e 6 qershorit 2023 PërmbledhjeLexoni...
Lexo perseri
djem në libra

Rima e çerdhes qershor

Lexoni dhe dëgjoni rimën e çerdhes së Gianni-t për muajin qershor...
Lexo perseri
Jepini Cezarit atë që i përket Cezarit

Fjala e 6 qershorit 2023

Leggi e ascolta La Parola del 6 giugno 2023 SommarioLeggi...
Lexo perseri
murator që ndërton një mur

Lutja e 5 qershorit 2023

Lexoni dhe dëgjoni lutjen e 5 qershorit 2023 PërmbledhjeLo...
Lexo perseri
xixëllonjat

qershor

Lexoni dhe dëgjoni poezinë qershor nga Giosuè Carducci PërmbledhjeLexoni...
Lexo perseri
gur qoshe

Fjala e 5 qershorit 2023

Lexoni dhe dëgjoni Fjalën e 5 Qershorit 2023 PërmbledhjeLexoni...
Lexo perseri
nga afër Eugenio përkëdhel Remigio

Lutja e 4 qershorit 2023

Lexoni dhe dëgjoni lutjen tonë të vogël të 4 qershorit 2023...
Lexo perseri
panoramë livadh i gjelbër me perëndimin e diellit

Kënga e Qershorit

Lexojmë së bashku rimën e çerdhes "Kënga e Qershorit" Përmbledhje Lexojmë së bashku...
Lexo perseri
Zoti na beson

Fjala e 4 qershorit 2023

Lexoni dhe dëgjoni Fjalën e 4 qershorit 2023 Përmbledhja e para...
Lexo perseri
Françeska në detin e Ostias

Rima e çerdhes së pushimeve

Lexoni dhe dëgjoni vjershën e festave të fëmijëve Përmbledhje Le të lexojmë së bashkuDëgjoni...
Lexo perseri
Agnus Dei - Qengji i Zotit

Fjala e 3 qershorit 2023

Lexoni dhe dëgjoni Fjalën e 3 Qershorit 2023 Përmbledhja e Shtunën...
Lexo perseri
krijim

Lutja e 2 qershorit 2023

Lexoni dhe dëgjoni lutjen e 2 qershorit 2023 PërmbledhjeLexoni...
Lexo perseri
shigjeta trengjyrësh

E gjelbër e bardhë E kuqe

Lexoni dhe dëgjoni Jeshile, e bardhë, e kuqe PërmbledhjeLexoni dhe dëgjoni Gjelbër,...
Lexo perseri
ragazza con le ali, angelo

Non tarparmi le ali!

Non tarparmi le ali! L’amore vero fa volare Commento al Vangelo...
Lexo perseri
Shën Pjetrit gjatë natës

Fjala e 2 qershorit 2023

Lexoni dhe dëgjoni Fjalën e 2 qershorit 2023 Përmbledhje e Premte...
Lexo perseri

Lutja e 1 qershorit 2023

Lexoni dhe dëgjoni lutjen e 1 qershorit 2023 Përmbledhje...
Lexo perseri
1 2 3 131