Nuk mund të të bëj të më duash

Lexoni dhe shikoni videon e “Nuk mund të të bëj të më duash” nga George Michael

performuar nga George Michael

Fikni dritat, ulni shtratin
Ulni dritat, ulni shtratin

Abbassa queste voci nella mia testa
Hiqi këto zëra brenda kokës sime

Shtrihu me mua, mos më thuaj gënjeshtra
Shtrihu me mua, mos më thuaj gënjeshtra

Më mbaj afër, mos mbro
Thjesht më mbaj afër, mos më patronizon

Mos më patronizon
Mos më patronizon

Sepse nuk mund të të detyroj të më duash nëse nuk dëshiron
Sepse nuk mund të të bëj të më duash nëse nuk e bën

Non puoi far sentire al tuo Zemra qualcosa che non sente
Ju nuk mund ta bëni zemrën tuaj të ndjejë diçka që nuk do ta ndjejë

Qui al errët, in queste ultime ore
Këtu në errësirë, në këto orë të fundit

Unë do të jap zemrën time dhe do të ndjej forcën
Do ta lë zemrën time dhe do ta ndiej fuqinë

Por ju nuk do, jo ju nuk do
Por ju nuk do, jo ju nuk do

Dhe nuk mund të të bëj të më duash
Dhe nuk mund të të bëj të më duash

Nëse nuk dëshironi
Nëse nuk e bëni

I mbyll sytë dhe pastaj nuk do të shoh
Unë do të mbyll sytë dhe pastaj nuk do të shoh

L’amore che non provi quando mi stringi
Dashurinë që nuk e ndjen, kur më mban

Verrà il mëngjes e farò ciò che è giusto
Do të vijë mëngjesi dhe unë do të bëj atë që është e drejtë

Vetëm më jepni deri atëherë, të heq dorë nga kjo luftë
Vetëm më jepni deri atëherë, të heq dorë nga kjo luftë

Dhe unë do të heq dorë nga kjo luftë
Dhe unë do të heq dorë nga kjo luftë

Dhe nuk mund të të bëj të më duash nëse nuk dëshiron
Dhe nuk mund të të bëj të më duash nëse nuk e bën

Ju nuk mund ta bëni zemrën tuaj të ndjejë diçka që nuk e ndjen
Ju nuk mund ta bëni zemrën tuaj të ndjejë diçka që nuk do ta ndjejë

Dhe këtu në errësirë, në këto orët e fundit
Dhe këtu në errësirë, në këto orë të fundit

Unë do të jap zemrën time, do të ndjej forcën
Do ta lë zemrën time, do ta ndjej fuqinë

Por ju nuk do, jo, ju nuk do
Por ju nuk do, jo, ju nuk do

Dhe nuk mund të të bëj të më duash
Dhe nuk mund të të bëj të më duash

Nëse nuk dëshironi
Nëse nuk e bëni

Nuk është e dobishme që ju të provoni
Nuk është e dobishme të provoni

Nuk është mirë për mua fëmijë pa të Dashuria
Nuk është mirë për mua fëmijë pa dashuri

Tutte le mie lacrime, tutti questi anni, tutto ciò in cui ho creduto
Të gjithë lotët e mi, gjithë këto vite, gjithçka në të cilën besoja

Fëmija
bebe

Oh po
Oh po

Dikush do të më dojë
Dikush do të më dojë

Video

E drejta e autorit Kompozitorët: Michael Reid / Allen Shamblin tetor 1991 (burimi wikipedia)

Përkushtuar për ju, amore mio dolcissimo ed eterno Eugjeni.

Ultimo aggiornamento: 25 Luglio 2023 – 17.14 by Remigius Robert

i mëparshëmPostimi i radhës
Avatari i Remigio Ruberto

Ciao, sono Remigio Ruberto, papà di Eugenio. L'amore che mi lega a Eugenio è senza tempo e senza spazio.

Lini një koment