Mesha e Shenjtë e 20 gushtit 2023

20 gusht në ora 10:30 - 11:30
Duke ngarkuar ngjarjet

«Të gjitha ngjarjet

  • Questo evento è passato.

Mesha e Shenjtë e 20 gushtit 2023

Ne marrim pjesë në Meshën e Shenjtë më 20 gusht 2023 në kujtim të Eugenio

Përmbledhje

20 gusht @ 10:30 - 11:30

Mesha e Shenjtë e 20 gushtit 2023

Në kujtim të Eugjenit, sot e diel 20 gusht 2023 kremtohet Mesha e Shenjtë.

Pjesëmarrja në banketin e Eukaristisë është ulur në tryezë me Jezusin, duke dëgjuar fjalët e Tij, duke ndriçuar fytyrën e Tij, duke u ushqyer me Shpirtin e Tij.

Eugenio dhe të gjithë miqtë e kopshtit të përjetshëm do të jenë me ne në këtë tryezë.

abonohuni në kanalin tonë në YouTube
abonohuni në kanalin tonë në YouTube

ndiqni live

Kisha e Annunziata

Nëpërmjet Roma 206
Dragunë,KA KA81010Itali
0823866420

Lini një koment

Postimet e fundit

e mira rritet gjithmonë
Fjala e 23 shtatorit 2023
23 shtator 2023
Eugenio dhe Nicola duke ecur me çantën e shpinës
Lutja e 22 shtatorit 2023
22 shtator 2023
era në një fushë
Ode për erën perëndimore
22 shtator 2023
vetmi, vështrim i pafund
Askush nuk më bleu!
22 shtator 2023
Jezusi u shfaqet apostujve
Fjala e 22 shtatorit 2023
22 shtator 2023

Newsletter

Reklamim

Reklamim