Mesha e Shenjtë e 19 korrikut 2023

19 korrik në orën 18:00 - 6.30 pasditeFalas
Duke ngarkuar ngjarjet

« Tutti gli Eventi

  • Kjo ngjarje ka kaluar.

Mesha e Shenjtë e 19 korrikut 2023

Ne marrim pjesë në Meshën e Shenjtë më 19 korrik 2023

19 Luglio @ 18:00 18:30

Mesha e Shenjtë e 17 korrikut 2023

Në kujtim të Eugjenit, ne marrim pjesë fizikisht dhe shpirtërisht në meshën e shenjtë të sotme.

Përkujtimi i të ndjerit tonë në lutje është pjesëmarrja në banketin e përjetshëm që na pret.

Në lutje, të dashurit tanë rindezin zjarrin që na mban së bashku, që mban së bashku qiellin dhe tokën.

"Lirisht keni marrë, lirisht jepni."

Me të njëjtën dhuratë me të cilën Zoti na do, ne i kushtojmë mëshirës së Tij një copëz të kohës sonë, duke bërë një lutje të vogël, të heshtur dhe të thellë.

Ndiqni transmetimin e drejtpërdrejtë në Youtube:

abonohuni në kanalin tonë në YouTube
abonohuni në kanalin tonë në YouTube
Falas

Remigius Robert

+39 3665702254

Shikoni faqen e internetit të organizatorit

Kisha e Annunziata

Nëpërmjet Roma 206
Dragunë,KA KA81010Itali
0823866420

Lini një koment

Postimet e fundit

Jezusi u flet dishepujve
Fjala e 30 shtatorit 2023
30 shtator 2023
hapësirë
Lutja e 29 shtatorit 2023
29 shtator 2023
Eugenio përkëdhel Remigio
Me një po ju pengoni dhe me një jo dilni nga rruga!
29 shtator 2023
fantastike 4 në Pizzo Calabro
Letër Zotit
29 shtator 2023
Jezusi dhe dishepujt
Fjala e 29 shtatorit 2023
29 shtator 2023

Newsletter

Reklamim

Reklamim