Mesha e Shenjtë e 17 majit 2023

17 Maggio @ 18:00 - 18:30
Caricamento Eventi

« Tutti gli Eventi

  • Questo evento è passato.

Mesha e Shenjtë e 17 majit 2023

Merr pjesë me ne në Meshën e Shenjtë më 17 maj 2023

17 Maggio @ 18:00 18:30

Unazë martese

Aty unazë martese është një zgjedhje. Ne duhet të vendosim nëse do të jemi në anën e Zotit apo jo.

Sot jemi me Zotin dhe me Eugjenin dhe marrim pjesë në banketin e Eukaristisë ku lidhemi me një fije të padukshme, por të fortë dhe të qëndrueshme, si besimi në ringjalljen dhe në Jezu Krishtin, që është jeta e përjetshme, për të gjithë të dashurit tanë. ata që jam unë në jetën e përjetshme.

Mesha e Shenjtë e 17 majit 2023
“Vajza nuk ka vdekur, por po fle” (Nga Ungjilli sipas Markut 5,21-43).

Video

Ndiqeni edhe Meshën e Shenjtë me transmetim të drejtpërdrejtë në kanalin tonë në YouTube

abonohuni në kanalin tonë në YouTube
abonohuni në kanalin tonë në YouTube

Remigius Robert

+39 3665702254

Shikoni faqen e internetit të organizatorit

Kisha e Annunziata

Nëpërmjet Roma 206
Dragunë,KA KA81010Itali
+Google Maps
0823866420
5 Commenti

Lini një koment