Nuk ka rëndësi kush jemi dhe cili është profesioni ynë. Nuk ka rëndësi kombësia jonë, as nuk ka rëndësi nëse jemi të pasur apo të varfër. Sido që të jetë gjendja jonë…, jemi rrënjësisht fëmijët e Zotiveprën e duarve të tij hyjnore.

Nëna Teresa di Calcutta
duart e palosur drejt qiellit
Avatari i Remigio Ruberto

Ciao, sono Remigio Ruberto, papà di Eugenio. L'amore che mi lega a Eugenio è senza tempo e senza spazio.

Lini një koment