Është koha: ndaloni ndotjen!

Pershendetje te gjitheve!

Questa sera per la Giornata della Terra vi leggerò una filastrocca pubblicata da sito www.filastrocche.it dal titolo “Stop all’inquinamento”.

Stop all'inquinamento
Stop all'inquinamento 4

Dëgjim i lumtur!

Histori para gjumit
Le favole della buonanotte
Ndaloni ndotjen
Stop all'inquinamento 2
/

Le të lexojmë së bashku

Ndal njeri, shiko përreth
e shkaterrove kete BOTE!
Deri në vitin 2030 ne duhet të ndryshojmë,
ky është një rregull që duhet të mbetet.
Mbetjet duhet të hidhen siç duhet,
nëse doni të mbroni mjedisin
letër, qelq, plastikë dhe të thatë duhet të ricikloni
se un posto migliore ai tuoi figli vorrai lasciare.
Klima po ndryshon
dhe ne NUK po e ndihmojmë atë.
Efekti serë po zhduket
dhe kemi pak kohë.
Ndihmoni mjedisin
dhe ai do t'ju jetë mirënjohës!

Ndal njeri, shiko përreth
e shkaterrove kete BOTE!
Deri në vitin 2030 ne duhet të ndryshojmë,
ky është një rregull që duhet të mbetet.
Mbetjet duhet të hidhen siç duhet,
nëse doni të mbroni mjedisin
letër, qelq, plastikë dhe të thatë duhet të ricikloni
se un posto migliore ai tuoi figli vorrai lasciare.
Klima po ndryshon
dhe ne NUK po e ndihmojmë atë.
Efekti serë po zhduket
dhe kemi pak kohë.
Ndihmoni mjedisin
dhe ai do t'ju jetë mirënjohës!

Ndal njeri, shiko përreth
e shkaterrove kete BOTE!
Deri në vitin 2030 ne duhet të ndryshojmë,
ky është një rregull që duhet të mbetet.
Mbetjet duhet të hidhen siç duhet,
nëse doni të mbroni mjedisin
letër, qelq, plastikë dhe të thatë duhet të ricikloni
se un posto migliore ai tuoi figli vorrai lasciare.
Klima po ndryshon
dhe ne NUK po e ndihmojmë atë.
Efekti serë po zhduket
dhe kemi pak kohë.
Ndihmoni mjedisin
dhe ai do t'ju jetë mirënjohës!


A ju pëlqeu? Shpresoj.

Nëse ju pëlqeu, na tregoni, ju lutemi!

Natën e mirë nga motra juaj e vogël Frances dhe nga engjëlli ynë i vogël Eugjeni.

Ultimo aggiornamento: 6 Giugno 2023 – 17.07 by Remigius Robert

Avatari i Françeska Rubertos

Përshëndetje, unë jam Francesca Ruberto, motra e Eugenio Ruberto. Unë kam lindur në Capua (CE) më 11 nëntor 2011

Lini një koment