etiketë

santa messa

Santa Messa

Ecco i nostri post relativi ai momenti della Santa Messa in cui ricordiamo i nostri amori volati in paradiso in attesa del ricongiungimento finale.

farfalla monarca

Santa Messa del 13 settembre 2023

11 Settembre 2023
Preghiamo insieme nella Santa Messa del 13 settembre 2023 13...
Lexo perseri
Eucaristia

Santa Messa del 20 agosto 2023

16 Agosto 2023
Partecipiamo alla Santa Messa del 20 agosto 2023 in memoria...
Lexo perseri
Estate 2019 Campeggio Maiorano

Preghierina del 21 giugno 2023

Leggi e ascolta la preghierina del 21 giugno 2023 SommarioMettere...
Lexo perseri
fiori nel nostro giardino

Santa Messa del 21 giugno 2023

15 Giugno 2023
Partecipiamo al banchetto eucaristico della Santa Messa del 21 giugno...
Lexo perseri
nga afër Eugenio fle në divan

Mesha e Shenjtë e 17 majit 2023

15 maj 2023
Merr pjesë me ne në Meshën e Shenjtë të 17 Majit 2023...
Lexo perseri
zambaku i Eugjeni

Lutja e 19 Prillit 2023

Lexoni dhe dëgjoni lutjen tonë të vogël të 19 prillit 2023...
Lexo perseri
Mesha e shenjtë

Mesha e Shenjtë e 19 Prillit 2023

15 prill 2023
Merrni pjesë në Meshën e Shenjtë më 19 Prill 2023...
Lexo perseri
refugjatët, harta e botës në këmbë

Lutja e 18 Marsit 2023

Lexoni dhe dëgjoni lutjen tonë të vogël të 18 Marsit 2023...
Lexo perseri
Eugenio buzëqesh duke buzëqeshur

Mesha e Shenjtë për Eugjeni

15 shkurt 2023
Le të marrim pjesë të gjithë në Meshën e Shenjtë për Eugenio 16 shkurt @...
Lexo perseri
Grupi i basketbollit CIS

Lutja e 25 janarit 2023

Shikoni videon e Meshës së Shenjtë për Eugjeni dhe lexoni...
Lexo perseri
Eugene dhe Santa Claus në 2016

Në kujtim të Eugjeni

20 janar 2023
Mesha e Shenjtë në kujtim të Eugenio 25 janar në ora 17:00...
Lexo perseri
Shën Angela e Foligno

Lutja e 4 janarit 2023

Lexoni dhe dëgjoni lutjen tonë të vogël të 4 janarit 2023...
Lexo perseri
qielli i pikturuar nga Zoti

Lutja e 16 dhjetorit 2022

Lexoni dhe dëgjoni lutjen tonë të vogël të 16 dhjetorit 2022...
Lexo perseri
Lojë basketbolli Eugenio në Napoli

Ne kujtim te ju

15 dhjetor 2022
Në kujtim për ju, Eugenio, 16 dhjetor 2022 në orën 17:00...
Lexo perseri
nga afër Eugjeni i mbuluar me puthje

Mesha e Shenjtë për Eugjeni

15 nëntor 2022
Të lutemi së bashku: Mesha e Shenjtë për Eugenion Në kujtimin e përjetshëm të...
Lexo perseri
Eugene kungimi i parë

Lutja e 18 tetorit 2022

Lexoni dhe dëgjoni lutjen tonë të vogël të 18 tetorit 2022...
Lexo perseri
nga afër Eugenio në dhomën Gemelli

Dy vjet në parajsë

8 tetor 2022
14 vjet në tokë, dy vjet në qiell 18...
Lexo perseri
kati i parë Eugene

Mesha e Shenjtë për Eugjeni

16 shtator 2022
Merrni pjesë në Meshën e Shenjtë për Eugjeni 17 shtator 2022 @...
Lexo perseri
Eugenio në flutur në dorën e mamasë

Lutja e 20 korrikut 2022

Lexoni dhe dëgjoni lutjen tonë të vogël të 20 korrikut 2022...
Lexo perseri
Buzëqeshja e Eugjeni

Në kujtesën tuaj

20 korrik 2022
Mesha e Shenjtë për Eugenion: në kujtimin tuaj 20 korrik 2022...
Lexo perseri
Eugenio bën banja dielli - nga afër

Mesha e Shenjtë 23 qershor 2022

16 qershor 2022
Merrni pjesë në Meshën e Shenjtë më 23 qershor 2022 për të...
Lexo perseri
1 2 3

Postimet e fundit

Gesù parla ai discepoli
La Parola del 30 settembre 2023
30 Settembre 2023
spazio
Preghierina del 29 settembre 2023
29 shtator 2023
Eugenio përkëdhel Remigio
Me një po ju pengoni dhe me një jo dilni nga rruga!
29 shtator 2023
fantastike 4 në Pizzo Calabro
Letër Zotit
29 shtator 2023
Jezusi dhe dishepujt
Fjala e 29 shtatorit 2023
29 shtator 2023

Newsletter