etiketë

fjala e sotme

Fjala e sotme

Fjala e sotme: fjalët e jetës së përjetshme. Fjala e Zotit

Shën Mateu

Fjala e 21 shtatorit 2023

Lexoni dhe dëgjoni Ungjillin dhe Fjalën e 21...
Lexo perseri
fëmijët luajnë në flaut

Fjala e 20 shtatorit 2023

Lexoni dhe dëgjoni Ungjillin dhe Fjalën e 20...
Lexo perseri
Djalë të them të ngrihesh

Fjala e 19 shtatorit 2023

Lexoni dhe dëgjoni Ungjillin dhe Fjalën e 19...
Lexo perseri
Jezusi dhe centurioni

Fjala e 18 shtatorit 2023

Lexoni dhe dëgjoni Ungjillin dhe Fjalën e 18-të...
Lexo perseri
mano del perdono di Gesù

La Parola del 17 settembre 2023

Lexoni dhe dëgjoni Ungjillin dhe Fjalën e 17-të...
Lexo perseri
edificio sulla roccia

La Parola del 16 settembre 2023

Lexoni dhe dëgjoni Ungjillin dhe Fjalën e 16-të...
Lexo perseri
Maria ai piedi della Croce

La Parola del 15 settembre 2023

Lexoni dhe dëgjoni Ungjillin dhe Fjalën e 15-të...
Lexo perseri
beatitudini

La Parola del 13 settembre 2023

Lexoni dhe dëgjoni Ungjillin dhe Fjalën e 13-të...
Lexo perseri
1 2 3 57