Djali u bë burrë menjëherë: nga djali në burrë në 13 muaj

Një djalë si shumë

Il 12 settembre 2019 eri un djalosh, si shumë të tjerë, të uritur për jeta, të etur për të parë botë e le sue meraviglie, amante delle relazioni e della condivisione.

Djali u bë menjëherë burrë
Eugjeni kthehu nga shkolla – 11 shtator 2019

Jeta ishte rruga jote.

Ndjeve dashurinë që rrjedh nëpër venat e tua, dhe me të njëjtën gjë Dashuria ju ua kaloni të gjithëve.

Në harkun e shkurtër të disa ditëve u bëre i mençur, fillove të shijoje shijen e hidhur të jetës, sprovat e para të jetës tënde të re.

Kur mjekët ju thanë se duhej të operonin trurit ti, i vendosur dhe i sigurt, u përgjigj: "Nëse duhet ta bëjmë, le ta bëjmë!"

Le ta bejme! mos e bej.

Tu eri con loro, tu eri parte dello staff medico, tu eri parte attiva della manipolazione del tua testa.

Si për të thënë: "ta marrim kokën dhe ta përmirësojmë, të shikojmë brenda dhe ta forcojmë, se duhet për të arritur në qiell mençurinë!"

Eugenio me pizhame në Neuromed
Eugenio me pizhame në Neuromed – 8 tetor 2019

Dhe ja ku jeni mbushur me karamele tona mik Sandra, ndërsa buzëqesh në jetën tënde të re.

Ju gjithmonë buzëqeshni, pa marrë parasysh çfarë, buzëqeshni gjithmonë.

E sorridi a mami, mentre ti coccola e ti ruba qualche puthje, i fundit i jetës suaj të shkurtër dhe intensive.

Flaka që digjet dy herë më shumë digjet në gjysmën e kohës.

nga filmi "Blade Runner"NgaRidley Scott

Dhe ja ku je burrë

Eugenio buzëqesh në shtratin e tij
Eugenio buzëqesh në shtratin e tij – 8 tetor 2020

La kryq ajo është shoqja jote, ka qenë gjithmonë.

Ai është gjithmonë pranë jush.

Krahas burrit luftëtar që jetonte 14 vjet në tokë, përjetësi në qiell.

Ultimo aggiornamento: 29 Agosto 2023 – 12.18 by Remigius Robert

i mëparshëmPostimi i radhës
Avatari i Remigio Ruberto

Përshëndetje, unë jam Remigio Ruberto, babai i Eugenio. Dashuria që më lidh me Eugenion është e pakohë dhe pa hapësirë.
1 koment

Lini një koment