Audienca e Përgjithshme e 9 gushtit 2023 nga Papa Françesku

Katekeze.Udhëtimi Apostolik në Portugali me rastin e Ditës Botërore të Rinisë

Audienca e Përgjithshme e 9 gushtit 2023
Audienca e Përgjithshme e 9 gushtit 2023 3

Të dashur vëllezër dhe motrat, Miremengjes!

Në ditët e funditUnë shkova në Portugali per la 37ª Giornata Mondiale della Gioventù.

Questa GMG di Lisbona, venuta dopo la pandemi, è stata sentita da tutti come dhuratë e Zoti che ha rimesso in movimento i cuori e i passi dei i ri, tanti giovani da tutte le parti del botë – tanti! – per andare a incontrarsi e incontrare Jezusin.

La pandemia, lo sappiamo bene, ha inciso pesantemente sui comportamenti sociali: l’isolamento è degenerato spesso in chiusura, e i giovani ne hanno risentito in modo particolare. Con questa Giornata Mondiale della Gioventù, Dio ha dato una “spinta” in senso Lexo më shumë…

Audienca e Përgjithshme e 9 gushtit 2023
Audienca e Përgjithshme e 9 gushtit 2023 4

Videoja e seancës

burimi © Lajmet e Vatikanit – Dikasteri për Komunikim

i mëparshëmPostimi i radhës
Avatari i Remigio Ruberto

Ciao, sono Remigio Ruberto, papà di Eugenio. L'amore che mi lega a Eugenio è senza tempo e senza spazio.

Lini një koment

Postimet e fundit

Jezusi u flet dishepujve
Fjala e 30 shtatorit 2023
30 shtator 2023
hapësirë
Lutja e 29 shtatorit 2023
29 shtator 2023
Eugenio përkëdhel Remigio
Me një po ju pengoni dhe me një jo dilni nga rruga!
29 shtator 2023
fantastike 4 në Pizzo Calabro
Letër Zotit
29 shtator 2023
Jezusi dhe dishepujt
Fjala e 29 shtatorit 2023
29 shtator 2023

Newsletter

Reklamim

Reklamim