Audienca e Përgjithshme e 28 Qershorit 2023 nga Papa Françesku

Katekeze. Pasioni për ungjillizimin: zelli apostolik i besimtarit. 17.Dëshmitarët: Shën Maria MacKillop

Audienca e Përgjithshme e 28 Qershorit 2023
Audienca e Përgjithshme e 28 Qershorit 2023 2

Të dashur vëllezër dhe motrat, Miremengjes!

Oggi dobbiamo avere un po’ di pazienza, con questo caldo! Grazie per essere venuti con questo caldo, con questo sole, grazie tante della vostra visita!

Në këtë seri të katekez sullo zelli apostolik, stiamo incontrando alcune figure esemplari di uomini e donne di ogni koha e luogo, che hanno dato la jeta per il Ungjilli. Oggi andiamo lontano, in Oceania, un continente fatto di moltissime isole, i madh e piccole.

La unazë martese in Krishtit, që shumë emigrantë evropianë sollën në ato vende, shpejt zunë rrënjë dhe dhanë fruta të bollshme (shih Nxitja Apostolike postsyn.Kisha në Oqeani, 6). Midis tyre është një murgeshë e jashtëzakonshme, Santa Mary Lexo më shumë…

Video

burimi © Lajmet e Vatikanit – Dikasteri për Komunikim

Avatari i Remigio Ruberto

Ciao, sono Remigio Ruberto, papà di Eugenio. L'amore che mi lega a Eugenio è senza tempo e senza spazio.

Lini një koment